skip to Main Content
0365 455 330 office@sstgruptransilvania.ro

De la 1 iulie 2007, piata gazelor naturale este deschisa integral pentru toti consumatorii, acestia avand libertatea de a alege un furnizor licentiat de gaze naturale de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
Intr-o piata a furnizarii gazelor  naturale, marcata de schimbari si fluctuatii continue, va punem la   dispozitie un serviciu competitiv adaptat cerintelor companiei dvs..
In contextul  liberalizarii pietei gazelor si eliminarii monopolului, consumatorul are dreptul sa-si aleaga furnizorul de gaze naturale.
Alegerea noului furnizor  este o modalitate simpla si fara implicatii tehnice, utilizandu-se aceeasi instalatie si acelasi contor de gaze naturale.
In acelasi timp, schimbarea  furnizorului de gaze naturale nu implica nici un  cost suplimentar din partea dvs. si nici deplasari pentru rezilierea contractului cu actualul furnizor. Reprezentantii companiei noastre se vor ocupa de formalitati, economisind astfel timp, bani si resurse.
Pasi pentru schimbarea furnizorului:

  1. Alegerea noului furnizor de gaze naturale si solicitarea unei oferte.
  2. Negocierea si incheierea contractului cu SST GRUP TRANSILVANIA.
  3. Transmiterea notificarii de reziliere catre actualul furnizor de gaze naturale.

Conform reglementărilor ANRE în vigoare, pentru procedura de schimbare a furnizorului sunt necesare 21 de zile. Cele 21 de zile se calculează din momentul înregistrării notificării de către actualul tău furnizor.

De aceste demersuri ne ocupam noi.

  1. Determinarea indexului care se realizeaza in baza citirii de catre distribuitor/transportator.

Va multumim ca ne-ati ales!

Back To Top